Var beredd på reaktioner ifrån anhöriga, och det tar minst 3-5 år att bli fri

-Oj! Alla har olika kläder!!! Får man se ut som man vill här?
-Ja, självklart.
-Det kan inte vi, man är rätt fri på dagis. Men sen i skolan måste man anpassa sig för annars får man inte va´me´utan blir som en nörd. Det är coolt med alla olika kläder men hur har de råd? De är ju fattiga här?!?
-Jag har aldrig sett nån fattig här.
-Det sa fröken!

Svensk FB-vän: ”Vi har låtit oss indoktrineras av vänner, bekanta, samhället och dess normer.

Om DU INTE lät dig påverkas av andra människors åsikter, hur skulle ditt liv vara, se ut och kännas då?”

Så är du villig att ta emot dig själv…

Det tar mellan 3-5 år att göra sig av med den värsta svenska hjärntvätten och inte minst jantelagen.

Men, det är värt resan
Räkna också med att det är mycket svårt att åka upp sen till Sverige därför att när du inte längre är van vid t.ex. det ofantliga kvinnoförtrycket, och inte har galna kvinnor och ansvarslösa män runt dig, ser du tydligare och tydligare hur sjuk t.ex. statsfeminismen är som skapar dem båda.

De mycket farliga, och svaga männen
Jag har åkt T-bana, tåg, buss, flyg och avlyssnat 30-40-åriga svenska män i 45- 60-minuterspass, och de nämner aldrig ordet ”ansvar”.

Det beror på att de lever i en fascism; allt inom staten, ingenting utanför staten. De behöver inte ens ta ansvar för barn de sätter till världen – finns bidragsförskott.

Utanför vårt stats-totalitära system nämner 30-40-åriga män det ordet var tionde minut inte minst för att de har ansvar för kvinnofriden, sitt land, sin by.

När sånt här händer, som Jenny S skriver om nedan, kan man säga tvärsäkert att Sverige är det farligaste landet i världen för kvinnor och barn.

 

Det tar 3-4 dygn att bli av med den rädsla man alltid bär där uppe väl medveten om att slås du ner kan du våldtas på öppen gata och ingen lär ingripa i landet där mamma inte är Gud.

Män som inte respekterar sin mor kommer heller aldrig att respektera någon kvinna alls, och stats-modershatet är extremt. Mamma hotar; inget utanför staten – allt inom staten.

Det finns ingen borgmästare som delar ut en röd ros till alla mödrar på Mors dag

I veckan när jag cyklade fram längs en av de hårdast trafikerade cykelvägarna fick jag en stenhård knytnäve rakt i höger njure av en välklädd gångtrafikant i vit välstruken skjorta, ljusa byxor och kort rågblont hår. ”Horan ska följa reglerna”, skrek han och tillade sedan upprepade gånger så att jag verkligen skulle förstå: ”Du är en hora”.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*