Handla stressfritt

Moderna utrustade kök i hyreslägenheterna

Jag har varit och handlat tre små bärkassar, och när jag kommer med min rullbara röda varukorg, sådana vi har på hjul med handtag, ställer jag den vid kassan. Kassörskan tar upp vara efter vara och det är samma streckkodsförfarande som hos oss, och i andra änden av kassaplatsen stod en kille och plockade ner i kassar.

Han frågade vilken bil som var min, och jag pekade ut min röda och sa att det är öppet varför han travade iväg och hivade in mina kassar i bagageluckan medan jag betalade.

Man lämnar butiken helt stressfri
Glad för att de inte har avskaffat ungdomar här, och de behövs precis överallt, och det kryllar av dem i butiker, på mackar, på krogarna och som bud. Många har jobb som poolskötare eftersom alla nya lägenhetshus har pool.

De vet att de gör nytta och behövs för utan dem skulle det se ut här som hos oss; folk skulle gräla dygnet runt av pur utmattning för att ingen service finns.

Jag tog sen bilen och åkte till macken, hivade ut nyckeln genom fönstret och bad om full tank, och medan en kille tankade tvättade den andra rutor och fyllde på vatten och jag betalade genom fönstret, som alltid.

Jag har frågat säkert trettio personer om de har s.k. ungdomsproblem här
– Va?!?

Vi ska inte glömma att hjälpsamhet anses mycket fint här. Ju mer hjälpsam du är desto finare människa är du.

Unga som har kul om natten för egna pengar:

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*