Fritt från ISIS-soldater, men…

Poolen i området i Lapta

Norra Cypern är ett av världens säkraste länder. I de flesta länder häromkring får du 20 års fängelse om du ens är ISIS- Muslim Brotherhoodmedlem. Du får 5-6 år om du hjälper dem, i många länder 12 år, eftersom de är världens kanske farligaste terrororganisation.

Det är inte ens tillåtet att slåss
Tre studenter utvisades på livstid till Turkiet därför att de hade startat ett slagsmål. Under det senaste året har det kommit in många studenter varför det har varit en del incidenter i den gruppen men de lär sig snart.

Det gäller alltså även dig
Det spelar ingen roll om du har ett kontrakt på en lägenhet eller har köpt ett hus.

Du riskerar livstids utvisning om du fysiskt attackerar andra människor. Det är nolltolerans mot våld, och lokalbefolkningen är syn- och hörbart fredliga och mycket vänliga. Mentaliteten finns inte ens bland lokalbefolkningen.

Det är inte tillåtet att vara terrorist
Påföljderna är hårda, och begår du brott här inklusive ett snatteri i en butik utvisas du på livstid. Många som kommer gillar det skarpt, och det är ett av huvudskälen att de vill tillbringa t.ex. sin ålderdom här eller ha sina barn i skolorna.

Men… jag har sett svenskar plocka fikon från trädgrenar, som hängt ut över ett staket, och så fotar de hur de smaskar på stulen frukt, och fotot hänger de ut på FB, och har förmodligen inte en tanke på att det inte är deras träd, inte deras frukt – alltså är det stöld.

Jag har varit med om hur helt normala och ostraffade gäster ifrån Europa åkt till ett spa där de serverar kaffe, te etc och en massa bakverk gratis, det ingår i inträdesbiljetten, och så har de tagit tre kakor och lagt i en servett och stoppat i väskan för att ta hem dem till mig.

De upplever inte att de har stulit – men det har de – och stölder begångna av utlänningar leder inte sällan till livstids utvisning. Du åker ut utan att få med dig en pinal, körs direkt till flyget, röd stämpel i passet, ut!

Det är därför du hyr cyklar som saknar lås därför att cykelstölder lyser helt med sin frånvaro därför att kriminaliteten är i princip noll. De flesta som ens begår brott här är utlänningar,  folk från fastlandet, turister, studenter ifrån andra länder, etc. Man har sagt mig att 98% av de få som sitter i fängelse är utlänningar.

Vanligaste svenskbrottet?
En svenska, som snackar skit om precis alla människor utom maken som försörjer henne, varnade jag med orden; ”Förtal kan leda till fängelse här, och i vart fall till utvisning, och det spelar ingen roll om du har köpt hus här.”

Nu gissar jag.. men jag kan tänka mig att en sån sladderkärring föreställer sig i sin fantasi hur hon ska leva här, ha en trivsam ålderdom i ett bra klimat, och i sitt nyköpta hus… Det kommer fungera om hon lägger ner förtal av andra människor och bolag. Sverige är det enda landet i hela världen där du kan förtala folk och komma undan med det… Lägger hon inte ner svenskvanan att förtala lär hon inte kunna bo här.

Ett danskt par klev in genom grinden till en engelsk pub-restaurang, och ägaren viftade med högra handen som om han ville stoppa dem, och han sa också;
-Vi serverar inte er här!

Danskarna såg chockade ut, men lommade iväg, och jag frågade varför och fick svaret:
-De förtalade oss i måndags!

De hade varit på nått annat ställe, och där hade de förtalat, och det du ska göra om det är fel på maten t.ex. är att säga till den det gäller och direkt så får du antingen ny mat eller slipper betala. ”Lösningen” på problemet är aldrig att gå nästgårds, spela offer och snacka skit. Vår vana att inte lösa problem utan bara tala om dem fungerar inte här.


”Spåniga blondiner” lever farligt
En svenska hyrde en bil, och körde landsmän mot betalning, bland annat på utflykter och sen till flyget och de hon körde hade två små barn. Eftersom svenskan sällan förstod vad hon gjorde hade hon med stor sannolikhet inte ens försökt dölja det hela om t.ex. trafikpolisen stoppat dem.

Det är bara infödda turkcyprioter som får köra yrkestrafik, och man måste ha licens och man måste ha ett trafikbolag, yrkestrafikkörkort, och en taxameter som är uppkopplad mot en central.

En chaufför räknade ut att det rörde sig om minst fem brott och sammantaget med ett straffvärde runt fem år.

Hade de gripits kan passagerarna åtalas eftersom det är olagligt att åka med en svarttaxi, och i det läget hade väl barnen hamnat på ett barnhem där UD får hämta ut dem.

Om de tänkte på det? Nej, förmodligen inte därför att de kommer ifrån gränslösa Sverige och normal-svensken ”ser” inte själv hur gränserna har flyttat på sig också inom allmänheten som kollektiv.

Är du inte 100% icke-kriminell ska du absolut inte bo här dvs du kommer inte att kunna bo här.

Nolltolerans mot ISIS / Muslim Brotherhood i de flesta länder omkring

U.S.-Yemeni Youth Faces 20 Years in Jail for Belonging to ISIS …

Woman Gets 7 Years Jail For Helping ISIS Recruits In … – NDTV.com

French Woman Sentenced to Life in Jail by Iraqi Court for Belonging to …

ISIS operative Yasmin Mohammed gets 7 years in jail for recruiting 15 …

Cheerleader gets 12 years in jail for trying to join ISIS.

Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS …

Europe flooded with over 1,700 ISIS terrorists primed to attack – EU …

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a ’psychological …

How ISIS Threatens Europe

En ung pojke, som är insatt i det mesta, tipsade mig om; isis.liveuamap.com. Där kan man följa den numera samlade kampen mot ISIS, och i den kampen har över 40 länder enats om att sopa ISIS av jordens yta. Irak har sagt sig vara ISIS-fria för något år sen.

De började i november 2017 och verkar väldigt inställda på att utrota ISIS-massmördarna
Sonen sa mig att en hel del av dem drar till väst nu, för att undkomma, men att ledarna hade sagt att man tar sig an dem också senare. Ordern är; hela världen, överallt, alla.

Man sa mig följande:
– Från början var det ingen som i sin vildaste fantasi kunde ens tänka sig att folk runt om i världen skulle koppa dem, galna knarkare och köpta män, samman med oss muslimer. Numera jagas vi på gatorna i Frankrike, Spanien, England, USA och alla tror att vi är ISIS och propagandan är enorm varför det inte finns någon annan lösning än att vi själva löser problemet eftersom det påverkar oss enormt. En vän nekades VISA t.ex. till Indien bara för att han var muslim. Jag har flera vänner som har misshandlats i Europa.

Givetvis var det en världsnyhet då de drog igång men svensk press teg
Nyheten att över 40 länder gått samman, och att målet är att avrätta massmördare samt fängsla övriga, var de än befinner sig i världen, är en megastor nyhet.

Här meddelar Australiens premiärminister att de 40 länderna har gått samman.

England vet:
More than 40 Islamic countries just met and vowed to wipe terrorism …
Saudi Arabia to destroy ISIS and defeat terrorists around the world …

Frankrike vet:
Saudis host first Muslim anti-terror summit – but without Qatar, Iran …

Israel vet:
Saudi Arabia vows new Islamic alliance ’will wipe terrorists from the …

Spanien vet:
IMCTC Ministers of Defense from 41 Muslim countries kick off …

Saddam Hussein’s Interrogator: He Tried to Warn Us, but We Didn’t …

https://www.youtube.com/watch?v=X-UGYjrg7XA

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*