Energisvensken;

”Intressant film du hittade där, med Amazing Weather on Cyprus, se nedan.

Det hela tyder på en väldigt snabb nedkylning långt under den normala höjden vid trädgränsen. Annars rådde det en svag nordostlig vind den dagen så molnen borde bildats som normalt, alltså en bra bit högre upp på berget.

Tyder på vädermanipulation, har sett detta förr då HAARP varit i aktion. Den fungerar ju idag globalt med satellitstöd. Väderrapporter blir alltså helt värdelösa, istället kan man manipulera som man vill med hjälp av ”solvädret” på sajter stödda av den självutnämda världsregeringen.

Det  som ”klimathotet” har sin grund i är mera komplext än makten och militären vill visa då de då har möjlighet att förvrida fakta till sin egen fördel varje gång det blir diskussioner.

Tittat lite till på Ben Davidsons videos och de verkar vara en ”limited hangout” i samma anda som man skapade Assange och Snowden, fast denna gången i klimatdebatten. Man ska inte göda dom här, den här propagandan fungerar i vanlig ordning så att man först tar fram en lättkontrollerad sanning, i detta fall galaktiska året och polskiftet, sedan kommer en del halvsanningar, mera svårkontrollerade. Till sist drar man in bluffen eller bluffarna där man skapar pseudodebatter.

Dessa är ju till för att hålla fokus från något som kan bli ett stort problem i opinionshänseende. I en intervju är han inne på hur polskiften gör att valarna går iland och begår självmord. Nu är det ju inte så, valarna flyr undan militär undervattensradar fast värsta boven i sammanhanget är troligen oceanografiska undersökningar.

Där använder sej man av komprimerad luft som man skjuter ner mot havsbotten för att undersöka topografin genom ekoeffekter. Det låter då lika högt som en jetmotor därnere under ett ständigt bombardemang.”

https://awesomeocean.com/whales/naval-sonar-driving-whales-suicide/
https://oceana.org/our-work/climate-energy/seismic-airgun-blasting/overview

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*