Du slipper feminismen helt

Den lyser med sin frånvaro, och lär aldrig komma hit. Den västerländska feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män och här är det tvärtom; inga galna kvinnor och extremt ansvarsfulla män.

Kvinnofriden är total
Du behöver aldrig vara rädd. Du kan gå ute dygnet runt ofredad och skulle nån peta på dig lär femtio män hoppa på den personen. Det skedde sist inne i Nicosia för sju år sen ? då en psykiskt sjuk europé attackerade en ung kvinna. Gärningsmannen omringades blixtsnabbt av en hord män som ringde polisen. En våldtäkt ger 7-15 års fängelse – ingen som vågar ta risken och mentaliteten saknas helt eftersom den maskulina energin är intakt. En misshandel leder inte sällan också till sju år – ingen som vågar och mentaliteten saknas.

Norra Cypern är ett av världens säkraste länder, och det märks, och det kan vi tacka öns män för samt den försumbara alkoholkonsumtionen bland lokalbefolkningen.

 

Det säljs 0,36 liter alkohol per person och år, vi ligger mellan 15-22 liter beroende på vilka år man tittar på, och den som säljs här sväljs främst ner av engelsmännen som anses ha gott om alkoholproblematiker inom sina led.

Jag frågade en brittisk kvinna och AA-medlem hur många av engelsmännen som egentligen skulle behöva gå på AA, och hon svarade att hon kan fylla ett Albert Hall…

Eftersom de urtypiska ansvarslösa europeiska männen, som är som struliga, ljugande, smitande tonåringar, saknas helt bland lokalbefolkningen så uppstår sällan problem dvs män är inga problem här, de är en uppskattad tillgång.

Jag tror att de har förstått att feminismen handlar om att feminisera män, inget annat.

Beskydd har hos oss bytts ut mot utsätt, styrka har blivit till svaghet och kräkbeteenden, initiativförmåga har blivit handlingsförlamning, service är utplånat, närvaro är bytt mot frånvaro och resursrikedom är ändrat till fattigdom.

Här är det precis tvärtom och ja, männen lägger ner väldigt mycket tid och energi på sina barn och söner är fäderna direkt ansvariga för långt upp i 20-årsåldern. Nej, jag hittar inga misshandlade kvinnor bland turkcyprioterna och jag har letat i många år.

Du ser det här direkt efter ankomsten och efter ett par år saknar man den rena luften, Medelhavsmaten och brödet utan socker i, och de serviceinriktade männen om man lämnar ön.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*