Det viktigaste av allt

En servitör, som delar ut frysta tvättlappar.

Det viktigaste av allt är att skaffa sig en bra chaufför, och när denne är hittad åker man inte med någon annan, utom i nödfall. Man får söka, testa dem, utreda… Via lotstjänsten får du en pålitlig här.

Jag hittade min under en konflikt…
SOS Köpenhamn kontaktade sjukhuset, då jag bröt benet, och doktorn sände ut sin chaufför, för att avgöra om jag kunde åka in med honom eller om en ambulans måste fram.

Han bestämde det sistnämnda, ringde efter en, och ville lägga is på mitt ben, och jag sa nej tack.

Det hörde han inte varför jag väste…
-Jag sa nej!!!

Han hoppade till, backade, ambulansen kom och han körde efter, följde med in, talade med doktorn som kom direkt, ortopeden kom efter tre minuter, och jag fick lära mig att väntetiden på akuten brukar vara fem sekunder. Det är det vanliga förmodligen för att lokalbefolkningen är absolutister oftast.

När jag skulle hem dagen efter hade doktorn ringt sin chaufför…
Efter nån dag ringde doktorn, ansåg att det var dags för honom att se mitt ben igen…
-Min chaufför hämtar…

Här behöver du aldrig ringa och få nån återbesökstid, du är sjuk och ska inte behöva göra nånting alls, doktorn ringer dig.

Jag sa sällan ett ljud till chauffören mer än ”Thank You”, givetvis, då han bar mig nedför trappor… och efter fem återbesök frågade han om han fick bjuda mig på lunch, och jag tänkte att det kan han väl få???

Han har ju inte VÅLDFÖRT sig på mig, på flera veckor nu…

-Jag måste be dig om ursäkt för mitt uppförande då jag kom till huset, men det var doktorn som sa till mig att du skulle ha is på benet…

Fred stiftades.

På den vägen är det, inne på 11:e året, eller nått sånt, dra med musen över bilderna så inser vem som helst att man bör skaffa sig en lokal chaufför, och det har jag en, i flera länder. Vi ses var fjärde dag ungefär, en tur och retur butiken kostar 50 sek, och då packar och bär han… in i köket…

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*