Vi går in i en helt ny tid

Jag hamnade utomlands därför att jag blev sjuk, och i Sverige fanns ingen bot. Jag såg nån utredning som påstod att det var sju timmars väntetid på akuten, före Covid. Här fem sekunder… det är betydelsefullt för just sjuka…

Sjukdom är ett ganska vanligt expat-skäl, inte minst bland mycket gamla britter,  och ett annat vanligt är drogande och supande vuxna barn, som blir våldsamma om de inte får pengar. Om vi nu kan tycka att dessa problem finns hos oss är det intet mot i England.

Gå dit där du blir bäst behandlad, är en nyckelfras, och det sades mig igår att TRNC:s  gamla regel, som vi hade i sju år och som jag är mamma till, att EU-folk över 60 får komma och gå som de vill, kan vara på väg åter. Just nu måste vi ha VISA, infördes förra året, dvs man körde över gamla finansministerns beslut.

Det var inte nämnvärt svårt att få honom att se att pensionärer kommer inte hit för att jobba svart och oförsäkrat i nån bar, och att lösare regler runt Europas pensionärer lär leda till att fler slår sig ner här. Det sades mig igår att en rockad kan vara på gång.

Kanalen Nomad Capitalist rekommenderas för den som tänker ge sig av från Europa, värdar här på ön har sagt mig att det kommer vräka ut folk ifrån EU, och de märker av det redan.

Solar minimumproblemet kan bli sluttriggern, samt att du inte kan tokbeskatta folk, du måste ge något igen. När ett samhälle inte förstår att medborgarna är det enda sanna värdet är den staten illa ute. Sju timmar på akuten…

Katter och hundar väljer ut sina människor här på ön, och vi människor kommer ganska snart att välja stat själva. Vi kommer också att gå dit där vi blir bäst behandlade.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*