Starta eget

Jag slog mig ner på Ugurs kvarterskrog för nu åtta, nio år sedan, och han frågade varifrån jag kom, och jag berättade det, och att jag satt och väntade på en mäklare som skulle visa mig en hyrvilla, som jag senare fick veta var mögelskadad.

Då frågade han vem ägaren var och jag sa;
-Engelsmän, och han skakade på huvudet, och sa mig att du ska hyra av lokalbefolkningen! Är det några problem vill du inte ha en värd som sitter i London!

Det lät klokt, och jag avstyrde mäklaren, och Ugur  fixade mig ett kanonhus som jag hyrde i flera år.

Sen dess har vi setts då och då, jag brukar åka ut till hans strandkrog nån gång i månaden. Men nu har han slutat att driva den för kroppen säger ifrån.

Han bygger nu små lägenheter, och som jag ska presentera lite senare, men framförallt har jag frågat honom om han inte kan bli vår konsult.

Han känner ”alla”, och de blir glada då han kommer
Till vänster postmästaren som skiner som en sol. Ugur kan allt, vet allt, och kan ta fram allt ifrån mark till bolag som är till salu eller hjälpa dig bygga upp en verksamhet genom att ge dig rätt kontakter. Han har ett mycket gott namn och ett lika gott rykte.

Han är mycket social och genomhederlig, och jag själv skulle inte starta nånting alls, eller köpa bolag, utan att ha en väl synad och utredd lokalbo att hålla i handen.

Jag blev väldigt glad då han sa att svenskar kan han ställa upp på om de är justa.

Förfrågningar sänder du till info@cypernboende.com.