Spela in din bok 21 oktober > 15 juni

Cypernboende.com har löst ett ganska stort problem, och skapat en positiv tjänst för den som ska läsa in sin egen bok.

Det kan bli många stressade turer till en studio på stán i Sverige, och vi har en fantastisk ljudstudio i byn Lapta, och ägarna hyr också ut ett gästhus som ligger ett stenkast från studion.

De är klassade som ”superhosts”, hos Air BnB, därför att de har många nöjda turister som har hyrt bakåt i tiden. Det blir dessutom billigare, och den höga kvalitén kan du avlyssna via en video längre ner på sidan.

Inläsningstid varierar från person till person men två timmar, med korta pauser, är ett genomsnitt vad rösten klarar av. Sen tillkommer ytterligare trettio minuter till en timme för att lyssna, och lägga till eventuella ändringar om det behövs. Man kan dela upp det i två sessioner per dag om det behövs för att undvika stress, och ge inläsaren bekvämlighet.

Du flyger hit lätt och du hämtas av vår chaufför, och som kör dig till Lapta, och den turen kostar runt 350:- och tar en timme. Dagen efter ankomst börjar ditt tvåtimmarsarbete, och om din bok innehåller 40 000 ord ska du räkna med fem dagar, och innehåller den 60 000 ord räknar du med sju. Priset för boendet är 55 pund per dygn, och du bestämmer antalet dagar, och när du inte är i studion har du semester i ett paradis.

Vi börjar ta upp bokningar nu inför hösten, med start 15 september 2021, då vi har ett fantastiskt lagomväder, och ofta +28C i havet. Om Covid inte har gett sig, skjuter vi bara fram det.

Innan du kommer ner ska du ha läst din bok högt själv, se video nedan. Du är välkommen med såväl bokningsönskningar som förfrågningar; info@cypernboende.com