VISA behövs inte om man är 60+

Är man fyllda 60 år får man komma och gå som man vill. Yngre får vara här i 90 dagar, och får med automatik VISA när man har landat, och det är inget man behöver söka innan, och efter 90 dagar måste man lämna landet.

Många tar en tur till IKEA på södra sidan eller en färjetur över till Turkiet.

Vill man söka permit, arbetstillstånd etc går det också bra, och lotsen hjälper dig.

 

 

 

Bli först med att kommentera

Kommentera