Vi är helt ovana vid konsekvenssamhället

Ett gäng (idioter) byggde bungalows utan lov uppe i Karpaz och blev tillsagda ganska direkt att riva det hela därför att de stör havsköldpaddorna, och det är ett naturreservat. Du får tälta där uppe så mycket du vill eller ha en husbil med dig men svartbygga hus är inte smart…

En lokal tjänsteman försökte hjälpa svartbyggarna, och drog på det hela och försökte sabotera hit och dit, och i veckan kom hans dom; två månaders fängelse. De som byggt åkte in på tre år vardera.

Eftersom man snudd kan mörda folk utan konsekvenser i Sverige förstår inte alla att det är ohyggligt allvarligt att bryta mot lagar, och det blir konsekvenser samt utvisning för utlänningar, och du får inte en pinal med dig. Det spelar ingen roll om du har köpt hus för miljoner. Du åker ut.

Du körs till flyget, röd stämpel i passet, ut!
Du kan inte slåss här, inte stjäla, etc – funkar inte. Låter det bra?

Det är skönt, men alltför många gånger ser man att svenskar kommer ifrån ett rätt laglöst land, och de jublar över det ickekriminella samhället ena stunden, och plockar fikon ifrån Fru Medelcypriots trädgren i nästa sekund och som hänger ut över gatan. Stjäla fikon är stöld, minimistraffet är inte sällan ett års fängelse för just stölder. Stjäl du av en som litade på dig blir det lätt dubbelt.

Det tänker de inte på…
Man kan inte jubla, över det faktum att cyklar utan lås hyrs ut därför att cykeltjuvar saknas så det behövs inga, för att i nästa andetag sno fikon.

Man kan inte jubla över att handlarna inte alltid tar in varorna på nätterna, utan låter dem stå ute, ena sekunden för att i nästa hyra en bil och köra folk mot betalning och utan licens.

För att få en lagfart här måste man uppvisa ett intyg på engelska ifrån Rikspolisstyrelsen att man är ostraffad.

https://www.youtube.com/watch?v=WHgAjhSLgWc

 

https://www.youtube.com/watch?v=7F9pzbeX-Bc

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*