-Vi är alla gentlemän, det lärde britterna oss!

Det sa min doktors bror, som är lärare, och det har han rätt i.
En svenska, som inte hade varit uppe i Sverige på länge, skrev till mig efter ankomsten:
– Det finns inga män här!!!

Nej, de är mycket, mycket få i Sverige, och det är ett av landets största problem att man på allvar tror att man kan sköta ett samhälle utan maskulin energi varför alla män ska feminiseras så att de blir svaga och i princip livsfarliga, och om inte det ofta smitande, fega, lögnaktiga och otrevliga. Man behöver bara slå upp en svensk tidning så ser man att män är ett problem. Här löser de problem, och det får de väl inte hos oss – allt inom staten, inget utanför staten.

Här är männen hör- och synbart mycket uppskattade, och jag har varit här så länge nu att jag har svårt att ens föreställa mig en vardag utan den typ av män som finns här.

RIKTIGA MÄN HITTAR INTE PÅ URSÄKTER – DE ANSTRÄNGER SIG
Riktiga män är svåra att hitta nu för tiden. Du kanske inte har letat tillräckligt eller så har de helt enkelt lärt sig att hålla sig gömda.

Det kan också vara så att de står framför dig, men i ett hav av giftiga män kan du inte känna igen dom.

Vad gör någon till en riktig man?

Är hans existens tillräcklig för att han ska klassas som riktig? Är det sättet han går eller pratar på? Kanske sättet han kysser på?

Nej!

 


Den största skillnaden mellan pojkar och riktiga män är att riktiga män inte hittar på ursäkter. Istället anstränger dom sig.

Pojkar säger att dom älskar dig men gör ingenting för att bevisa det, medan riktiga män säger att de älskar dig och visar det genom sina handlingar.
Läs mer

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*