Riktiga råvaror, riktiga kockar och service

Idag blir det köttbullar i pita, till lunch, och jag har beställt den till 12.00, och den lär kosta mig 40 lira, cirka 40 kronor, och då kommer den hem via MC-budet.

I morgon ska handyman ta ner de gigantiskt stora gardinerna, som går från golv till tak och som ägs av värden, och tvätta dem, putsa fönstren, och hänga upp gardinerna igen.

TRNC är till brädden fyllt med service, och det beror på att dels är de maskulina energierna intakta här, och dels har man tre humana industrier; student-pensionärs- och turistindustrin.

Ett svenskt rekord är då en höggravid kvinna fick en spisleverans, det regnade, och två ”män” tippade av den på trottoaren, och vägrade bära den sju meter in i garaget åtminstone, för ”det är bara betalt hit”.

Dessa anti-maskulina energier existerar inte här alls, inte i en sekund ens. Det finns inga feminiserade män alls, ingen.

Ramlar du på gatan lär tre, sju, femton eller trettio män komma rusande för att hjälpa dig.

I Sverige våldtogs en 17-åring i en bassäng, och ett 30-tal ”män” stod och glodde, och det lär inte bli bättre, utan mycket, mycket värre eftersom man feminiserar pojkar.

Det är en renodlad energifråga, och absolut ett emigrationskäl grande.

Klicka så blir bilden större

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*