När gör vi bort oss?

Det gör vi nog ända tills vi har bankat in att allt är tvärtom, utom larmnumret 112, och ett sätt att göra bort sig på är att köpa en krog, och förse alla fönster med galler. Kom väl från Londons getton?

Fotot är taget på en normal lokalkrog, och mitt emot ser vi gallerkrogen. Ingen satte sin fot i det fängelset så de fick stänga ner… Den normala krogen är helt öppen, och möblerna står ute  på nätterna. No problem.

Det har aldrig varit något inbrott i min by, under de sex år jag bott här, inte i förra byn heller, och om det skedde ett betyder det att vi har åtminstone en man i byn som kör utsätt, istället för beskydd, och han finns inte. I så fall är det nån turist utifrån.

Här kan du lägga plånboken på bordet, som markering att det är upptaget, och själv gå på toaletten. Gör det dock inte om det är turister från Europa här, april till oktober, för de kan stjäla.

OM vi fick ett inbrott skulle det dessutom bli liv därför att det betyder att samtliga män har misskött sig grovt.

De ska skydda sitt land, sin by, alla kvinnor, alla barn, alla sjuka, gamla – alla fysiskt svagare.

Därför kan vi ha t.ex. bokskåp invid busshållplatsen, ta dig en bok, skänk en bok, och vill du köpa en krog ska du nog inte börja med att sätta galler för fönstren. Det säger nog ”alla” att du är skogstokig.

Det existerar inga feminiserade män här, inte en enda, och i schemat nedan ser vi hur feminiserandet av pojkar, respektive maskuliniseringen av flickor, leder till att allt blir tvärtom, mot vad det är här.

Det är i Europa och i väst dessa energiproblem finns, inte här.

Klicka så blir Mats Lugnets illustration stor.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*