Möte nästa vecka på fredag med partiordförande

Det råkar vara så att partiet, Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) – Kommunalt befrielsepartiets – ordförande är ansvarig för landets nya drogklinik.

Det finns mycket lite droger, men har ökat de senaste tio åren, för då jag kom fanns inga. Med våra mått mätt är det fortfarande absolut ”ingenting”. Det får gärna stanna där.

Jag har läst in i princip all västerländsk forskning, och bestämde mig för att det bästa jag kan ge tillbaks till detta underbara folk är kunskap. Det finns en del misstag vi gjort, som de inte behöver göra om, och vi ska nu ses nästa vecka och jag ska få se kliniken, och lyssna på hur de resonerar, så får vi se om jag ser något jag kan bidra med.

Jag vet redan att det är en medicinsk familjefråga, och det är mycket klokt, och vi har gjort det främst till en polisiär samhällsfråga. Jag ska se om jag kan utreda djupare varför det saknas medberoendeproblematik här.

Jag behöver väl inte skriva det ens???
Givetvis är det chauffören som har snackat med ordförande…. Har jag skrivit det? Viktigast av allt är en bra lokal chaufför.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*