Lägg ner straffstilen…

Här ska du respektera alla och direkt! I TRNC råder en äkta jämställdhet, och den går ut på att du ska vara lika vänlig mot alla.

Jag har testat att uppträda som sjuk, frisk, rik och fattig här, och i Sverige; på landsbygden, mellanstor stad samt i Stockholm, och det blev en chock…

Tanken att man ska bära sig åt som ett svin tills nån ”förtjänar” ngt annat är sinnessjuk. Du får det lättare att flytta ut om du inser att vi har en på många sätt helt sinnessjuk och galen kultur.

En svenska i Sverige visade mig idag ett klipp, en sjuk i utmattning hade blivit kallad för ”kultursjuk”, och hånfullhet är ett klassiskt alk-drog symtom, och det där påminde mig om då jag blev vårdskadad på ett sjukhus, och efteråt införde de drogtester för de som ska operera.

Ovan har vi en glad traktorförare, en sån vinkade så glatt och ropade:
-Left, mam! Left!

Klicka, lokalbefolkningen befinner sig oftast i toppen

Jag körde högertrafik… och samma sak hände sen i Sverige, dvs jag körde vänstertrafik, och en man i 60-årsåldern gapade och skrek, som en galning.

Det som skiljer, förutom spritförgiftningar i hjärnan, är att Sverige är soprent på andlighet, och den är hög här. Det ska inte jämställas med religion, se andlighetsschemat till höger.

Till vänster har vi vad???
En högandlig man, jobbar med vad???
Bilden föreställer den legendariske, numera avlidne, ”Rambo”, klädd i gerillakläder jämt, ”man vet aldrig när grekerna kommer”, och som var en av öns tuffaste kriminalpoliser.  Han löste problem på löpande band.

Rambo var extremt kärleksfull, och jag hann inte bo i byn i mer än nån dag, innan han läste av mig, och utredde givetvis om jag skulle komma att bli ett problem, han måste lösa, eller inte.

Tänk på det…
Vi kommer ifrån en kultur där Gunvald Larsson har ”lärt ut”, i snart två generationer, hur en polis ska uppföra sig…

Där du aldrig kan få hjälp av polisen innan nått har hänt.

 

Gunvald finns inte här, tack och lov.
Jag är rätt säker på att Rambo hade taggat ner Gunvald…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*