Här finns inga utåtagerande ondsinta

Jag har inte stött på en enda ondsint lokalbo, men jag har hört talas om onda, britter främst. En lokalbo jävlades med sin före detta fru, och reaktionen blev enorm, samtliga män satte honom i kylskåpet, i två år.

Man kunde inte ens tala om mannen, som försökt stoppa vattenleveranser till f.d. fruns hus, och skilsmässan var inte ens hennes fel…

Det var han som torskade på en rysk prostituerad, som plockade honom som man plockar en gås, in på bara skinnet, och han fattade aldrig då vad hon ”jobbade” med.
-Nämn inte hans namn, han är död, sades i två år, och sen återupptogs han i mansgänget, och han lär aldrig mer jävlas med henne, och männen lär aldrig mer nämna saken.

Texten fick jag av en läsare, och frågan om sån´t kan hända här
Nej, och polisen skulle se allvarligt på den typen av crazymaking, som det kallas, meningen är att offret ska bli just tokig. En svag individ kan säkert bli paranoid.

När jag läste texten, okänd insändarskribent, kände jag att det där kan nog bara skrivas på svenska, av en svensk, och som befinner sig i det svenska dårhuset.

Jag råkade ut för en anonym försändelse, det hade beställts två böcker till mig, och en som ringde upp mig, satt dödstyst i andra änden, och bara flåsade i luren, det var i början av 90-talet, och det bästa som hänt mig det årtiondet, för det fick mig att lämna Stockholm, jag flyttade till det mentalt friskare Västmanland, och ångrade aldrig det.

För nu tio år sen var det dags igen, nya uppringningar, och samma sak upprepades i mig, på många sätt, jag började lämna landet, eftersom jag har ett stort behov av att omge mig med kärleksfulla människor, TRNC är till brädden fyllt av kärlek. (Svenskar ska inte sexualisera det.)

Det finns heller inte den här typen av mentalsjuka människor, finns inga mentalsjukhus eftersom underlag saknas, man har få med schizofreni. Jag känner en familj rätt nära där mamman är det, och här sätter man dem inte på institution, doktorn kommer hem och ger dem Haldol. Detsamma gäller utvecklingsstörda, som inte heller sätts på institution, och vi har en mongolid man i byn som ”alla” tar hand om.

Här dömer man heller inte ut folk på livstid, även de som gjort sjuka saker kan friskna till, AA-Rita – som gjorde mycket tok – är ett strålande exempel på det. Det som är viktigt här är att folk ställer allt tillrätta, och tar i hand, om det hänt grejer, som inte borde ha hänt. Anonyma försändelser är, som skribenten påpekar inte okej, inte ens om de skulle innehålla lakrits.

Eftersom jag har ett förflutet inom rättsväsendet har jag sett sån´t här förr, och en stockholmspolis skulle genast be den drabbade att söka efter en gärningsman nära, före detta partnern, en anställd, en granne, t.ex.

Någon som vill att man ska bli just galen, och helst hänga sig. Kan man inte göra sig av med den typen av bad people för gott så gäller alltid det min far sa:
-Visa mig vem du umgås med så ska jag säga dig vem du är.

Många i Sverige kan nog inte det, därför att offerkoftan är varm och go´, och gör så att man slipper ta ansvar, och de tror att hukandet är gratis, är det inte:

KARMA Explained | Indian YOGI Shares an ANCIENT GUIDE to Crafting Your DESTINY!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*