Handyman Ali i farten

Gardinen ska ner, tvättas, det gigantiska fönstret putsas… insidan och utsidan… gardinerna torkas och upp igen.. Det är en arbetsuppgift som förmodligen skulle döda mig, som bara har ett balanssinne, och som inte klarar av att vingla på stegar.

OM jag putsade fönstret själv skulle jag dessutom ses som ond, en som stjäl arbeten från de unga, samtidigt som jag missköter mina egna uppgifter. Jag skulle visa upp min ansvarslöshet, och är samhällsfarlig.

Den inställningen har inte vi, som kommer ifrån en kulur där man ska göra allt själv, och med en ungdomsarbetslöshet som saknar motstycke.

Men man hatar inte bara ungdomar, vars självförtroende aldrig ska få växa ut
Nu ska kvinnorna hatas än mer, förintas, och det börjar kännas som om det är dags att stänga av lekstugan Sverige, och allt hat helt, för att överleva själv.

Kvinnohatet är groteskt
Såväl myndigheter som företag och politiska partier förordar i allt högre utsträckning att vi bör undvika att använda ordet ”kvinna” då det kan ses som exkluderande. Ordet kvinna kan kringgås genom att exempelvis tala om “livmoderbärare” eller marknadsföra tamponger ”för personer som blöder. Källa

Allt sånt slipper du här, där kvinnor är djupt älskade och respekterade, och på ett sätt som svensken nog har tappat helt via allt sexualiserande, av precis allting.

Läsarbidrag:
Västvärlden har blivit totalt galen och kan inte längre se de enorma problemen, det är som när Jesus uttryckte “du ser grandet i din grannes öga men inte bjälken i ditt eget öga” och det är bara att konstatera att Jesus hade exakt rätt i sitt påstående om hur dumt människor kan bete sig. Västvärlden och dess dysfunktionella kultur kommer att gå under likt det gamla Romarriket, och vad Romarriket beträffar gick det under till stor del av ren dumhet.

Hela västvärlden är idag så fördummad att det sista man gör är att ens försöka lösa problemen. Det är snart slut på den korkade västkulturen och dess totalt galna ideologier och öst tar rodret över världen och har egentligen redan gjort, det som nu återstår av väst är egentligen bara rester av vad som en gång var.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*