Frihet är väl det största emigrationskälet

Sverige gjorde i vart fall mig till en inomhuskatt, det är säkert 30 år sen jag gick ut solo, inte sen jag ett år blev nedslagen på Centralen och på en konsert, och av en av vakterna!!! Han orkade inte säga till mig att jag inte fick sitta uppflugen där jag satt, så han slog resolut ner mig bakifrån, och jag föll handlöst i backen. Jag var 1.58, och han nära två meter, då är man som man helt sinnessjuk.

Det blev sen bara en ”tvångskonsert” till, dvs jag var tvungen att gå på en, efter den händelsen, men då hade jag en bodyguard med mig, och det är många år sen nu, och våldet kommer att explodera framöver eftersom man feminiserar alla pojkar.

Antalet barn som måste omhändertas lär också skjuta i höjden eftersom man maskulinierar flickor, se
schemat längst ner vad som händer då man mixtrar med energierna, som i Sverige.

Inget våld, inga attacker, finns i TRNC, och när jag träffar partiordförande, landets framtida president, tror jag, ska jag beskriva på fredag hur detta har påverkat drogandet i Sverige, och varna för att ta efter västs metoder, om han inte redan vet om det.

Men han inser nog inte problematiken på djupet för han är inte svensk
En son till en mördad kvinna är intervjuad i pressen, och man kan läsa sig till att mamman ringde polisen flera gånger, tydligen inte till sin son, och några patrullerande hundar finns inte där uppe.

Nej, för hon hade aldrig fått honom att handla, och hon visste förmodligen det, så hon vände sig till den lika passiva, icke-service-orienterade och handlingsförlamade poliskåren då hon attackerades av ett gäng feminiserade och faderlösa pojkar. Läs gärna 1 000 domar – personundersökningar – rörande ungas våldsbrott, de har aldrig närvarande fäder, och de är uttalat feminiserade.

I sin sista tid i livet var Inger Åsén, 68, livrädd – sen sattes hennes villa i brand.
Den 17-årige pojke som med två andra spottade på henne, kastade snöbollar och bröt sig in i bostaden förklarar sig med att det inte var meningen att huset skulle brinna.
– Hon måste känt sig väldigt utsatt och hotad, säger hennes son….  Läs mer GT

Som inte ens blev uppringd, gissar, antar jag, förefaller vara så, förvånar mig i så fall noll. Det är som svenskan mejlade till mig, som var uppe efter många års frånvaro.
– Det finns inga män här!!!

Ska jag bo där uppe nånsin mer så lär jag inte gå ut alls, inte utan säkerhetsvakt i nån form, no way. Sverige är farligt redan, och kommer att bli skitfarligt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*