Ett ganska stort skäl att flytta på sikt

Slutsatsen blir att jorden åter igen skapar sin egen istid som den gjort fyra gånger tidigare under de senaste 450,000 åren.

Människans påverkan på jordens globala klimat är för liten och omfattar eventuellt endast en liten del av de stora kurvtagningarna i graferna.

Om människan försöker skärma av solinstrålningen genom att tex skapa ett artificiellt dis (genom geoengineering, chemtrails) kommer endast processen som leder till en ny istid att accelereras! Läs mer

Cypern ligger på den 34-35:e breddgraden(longitud) och 33:e avseende latitud viket anses i sammanhanget vara ”bäst i världen”.

NASA predicts Ice Age with record cold temperature

MEN, vill man flytta på sig p.g.a. klimatet ska man vara noga med att ha avstånd mellan sin bostad och marken utanför p.g.a. Cyperns höst- och vinterregn. Man måste bo där det finns en asfalterad gata utanför eftersom grusvägarna kan spolas bort rätt snabbt. Cypern har 330 soldagar om året men under de 30 de regnar vräker det ner. När du ser mörka regnmoln har du ungefär 30-40 minuter på dig att ta dig hem om du inte vill slänga dig in på ett café, och sitta där i tre timmar och vänta… se sista videon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qh6digeLHrs

https://www.youtube.com/watch?v=iwU8dAQyzTo&t=13s

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*