En stor förklaring är barnuppfostran

Väst lär ut att barn ska ha vlllkorslös kärlek, och det har uppenbarligen skapat vuxna som ska ha kärlek, de ska aldrig ge ut någon.

I USA är samtliga barn skilsmässobarn, var det en videobloggare som påstod nyligen, inte kollat det, och om det stämmer blir jag inte förvånad.

Det kan inte finnas någon kärlek alls i de hem där det sitter två vuxna i varsitt hörn som ska ha villkorslös kärlek.

Här får barn lära sig att ge ut kärlek, och de börjar med att öva på sin mamma, som är Gud. Därefter övar de på sin pappa.

Det är nog ett delskäl till att attacker, överfall, våldtäkter saknas helt
Man vet att den pojke som inte respekterar sin mor kommer få problem hela livet med kvinnor varför fäderna ser till att de gör det, och de föregår själva med gott exempel. Medmänniskor ska älskas och hjälpas, och inte som hos oss hatas, blåsas och negligeras, tvärtom som vanligt.

Den grundinställningen kan vi jämföra med en svenska som sa mig att fadern lärt barnen att absolut inte fira Mors dag, absolut inte fira mammans födelsedag, och det var strängt förbjudet att ge mamman julklappar, osv.

Här delar även borgmästaren ut en ros till varje moder på Mors Dag…

Är de här rönen korrekta förklarar de en hel del:
Studies that examined the prevalence of subclinical psychopathy in student populations in the United States and Sweden showed rates in the range of 5 to 15 percent… 5 to 15 percent of the population means that for every twenty people, up to three of them may fall within the almost psychopath range. Källa

Förutom att vi har ruckat på det normala, 1% psykopter mot idag 5-15%, så skapar den västerländska barnuppfostran narcissister. Det är givet om alla ska ha kärlek, och ingen ska ge ut kärlek. Narcissism torde var ett av västs största problem, och jag har aldrig stött på en enda här.

Ovan har vi klipp från Barnens Dag, då alla vuxna hyllar barnen, och påpekar att de är framtiden.

Barnens Dag fanns då jag var ung, men försvann gissningsvis i början av 70-talet, och i Sverige är den grova barnmisshandeln outstanding. Här existerar den inte, korkat att spöa sin egen framtid gul och blå.

Situationen i väst kan man nog inte ändra på i ett nafs, det 250 år gamla amerikanska experimentet går mot sitt slut, och som den lydstat vi är lär vi åka med i fallet, och det som faller är en extremt dysfunktionell kultur. Saknad av ingen, utanför.

2 kommentarer

  1. Västvärlden har blivit totalt galen och kan inte längre se de enorma problemen, det är som när Jesus uttryckte “du ser grandet i din grannes öga men inte bjälken i ditt eget öga” och det är bara att konstatera att Jesus hade exakt rätt i sitt påstående om hur dumt människor kan bete sig. Västvärlden och dess dysfunktionella kultur kommer att gå under likt det gamla Romarriket, och vad Romarriket beträffar gick det under till stor del av ren dumhet. Hela västvärlden är idag så fördummad att det sista man gör är att ens försöka lösa problemen. Det är snart slut på den korkade västkulturen och dess totalt galna ideologier och öst tar rodret över världen och har egentligen redan gjort, det som nu återstår av väst är egentligen bara rester av vad som en gång var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*