Elva kronor flaskan, och nu lämnar molnen oss, och folk bör passa sig

Vattenmannen har kortbyxor, och det betyder att nu lämnar molnen oss, regnen lämnade för ett par veckor sen, så nu är sommaren här, men det är fortfarande kyliga nätter. Cypern har 330 soldagar om året.

Hela världen bör passa sig för att göra som vi gör, vad det än gäller, och sist jag var uppe fick jag en chock då jag såg mängder med kvinnor bära på hundar i famnen. Det lär hunden att världen är farlig, och när de tror det blir de aggressiva, enligt byveterinären, och enligt honom räcker det med att ägaren, flockledaren, tar upp en hund en gång.

Vi har problem med kopplade brittiska hundar, de skäller dygnet runt, för att de är instängda. De fria hundarna skäller aldrig, och är aldrig aggressiva.

 

 

2 kommentarer

  1. Hemma hos oss hade vi en mycket stor schäfer, den hunden var aldrig kopplad och gick lös på vår gård under hela sin levnad och var den absolut snällaste hund som går att tänka sig och blev jätteglad då det kom folk och hälsade på oss, hunden var enormt snäll och var som ett gosedjur och alltid full av energi och mycket glad och visade aldrig någonsin någon aggressivitet eller rädsla, hunden var mycket lungn och självsäker. Hunden blev 16 år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*