De problematiska svensk- danskorna och britterna

Jag får frågor ibland om Sverige, och de ökade markant 2016 då Istanbuls flygplats hade resevarning i form av skyltar.

Folk känner också till att britterna, Kina, USA etc har / har haft resevarningar avseende Sverige.

Det har börjat dyka upp hotell och krogar runt hela Medelhavet som helt sonika inte tar emot unga britter, danskar och svenskar, och man arbetar rätt brett på att byta ut Europas folk mot asiater. Det går charter direkt från Kina till Larnaca numera, påstås det.

En värd sa mig att de stänger av huvudvattenkranen, skruvar bort alla kranar och stjäl dem också... om man hyr ut en lägenhet till blonda, blåögda små varelser ifrån Norden förutom att de har sex på fyllan på stränderna.
– Älskar inte ni era barn, undrade en som såg att svenska föräldrar sänder ner 15-åringar solo till främst södra Cypern.

Vad ska man svara?
-Problemet blir löst inom tio år för de överlever inte. Jag minns en jänta som klagade då hon var i just 15-årsåldern, för ”alla” hade mycket snällare föräldrar, och jag lyssnade på allt de fick göra som hon inte fick för sina föräldrar, och jag minns att jag sa; ”Om det är som du säger kommer dina kompisar inte ens bli 25 år.”

Tio år senare hade givetvis tre bästisar dött. Går vi fram ytterligare tio år lär få eller ingen vara i livet. Det började redan på 60-talet, och då jag fyllde 20 var minst fem begravda redan.

Norra Cypern klarar sig mycket bättre, eftersom charter saknas liksom västs drink-nattklubbar, det ska var tyst 24.00, man riktar in sig på cyklister, folk som vill se orkidéer i naturen, spa-turister, etc. Södra lär ha 6-7 miljoner turister ifrån Europa, och här är de 400 000 ifrån norr. Det är rätt sällsynt att det klagas på turister här.

Under turistsäsongen är det smart att ta sig hit via Istanbul, och inte landa på sydsidan. Sist jag flög till Sverige, ifrån just Larnaca, satt en 7-8-åring och sparkade mig i ryggen, och mamman hade proppat igen öronen med hörlurar. Det slutade med att jag bytte plats för varken jag eller flygvärdinnorna kunde få mamman att ingripa eller ungen att sluta.

Det har hänt att jag har tagit mig tid att förklara att den svenska feminismen, som spelar i en helt egen liga, har skapat galna kvinnor och ansvarslösa män och det lär bli vår död om inte mirakler sker.

Den tokfeminismen slipper man helt här
Det har också hänt att jag har tagit mig tid att förklara att kvinnorörelsen en gång i tiden var en frisk fläkt, och det var väl den fläkten som skulle stängas av.

Ett slags rekord är en bankkvinna här på ön som berättade att en kvinnorörelse i hennes land, Azerbaijan, bjudit in bl.a. svenskor men också ifrån 50 nationer till.

Svenskorna kom illa klädda, i vissa fall halvnakna, och de kunde knappt engelska. Men de som behärskade det ville inte, de vägrade, tala om något annat än att lesbiska kvinnor måste få gifta sig.

Hon sa mig att ”de var helt mentalsjuka” och jag bekräftade att det är precis vad de är också, och jag påpekade att de är få generellt sätt, men de dras till media och aktivism, så vi tror nog att de är fler än vad de är.

Men jag har upplevt en (1 st) som la ner pengar och tid för att ta sig hit för hon skulle leta efter patriarkatet.

Hon blev helt rosenrasande då jag sa att kvinnohus saknas
Vad ska de med dem till? Klappar du till nån här får du sju års fängelse, ingen som vågar – mentaliteten saknas helt, och det är nolltolerans mot våld. Man funderade på att bygga ett kvinnohus men en undersökning visade att det var 40-50 kvinnor som hade problem med gubben. Gissningsvis ägde de inte huset vilket många kvinnor gör då de får ett av sin familj då de gifter sig.

En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka | GP

En kommentar under film 1;
Phew… det är så sorgligt att se och höra jäntorna. Så som feminsmen ser ut på gatan (av idag) ser den ut i regeringskansliet.

Video 2; är snart historia. Det är en tidsfråga innan ”verksamheten” stängs ner, och det gäller runt hela Medelhavet, därför att lokalbefolkning efter lokalbefolkning har fått precis nog.

https://www.youtube.com/watch?v=dXDribyDEpY

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*