De flesta nya har nog upplevt polisen, ganska direkt

Fotot är ifrån ljudstudions omgivning.

En läsare berättar om sitt möte med bypolisen. Något liknande hände mig, som ny, men det var aldrig tal om någon öl, jag fick en bypolis´ nallenummer, och uppmaningen att ringa honom vid minsta lilla problem, ”också om du går vilse”.

 

En ledare för en cykelgrupp kom in i en by, några pojkar slängde sten mot dem, skrek, och de skyndade igenom byn, och cyklade till närmsta polisstation.

Där blev de så upprörda att ärendet hamnade hos polischefen, kasta sten är i princip mordförsök, och han fick veta av ledaren att hon skulle komma åter nästa onsdag, med en ny grupp cyklister.

Polischefen bad henne stanna utanför den byn exakt klockan 10.00, och då hon kom ner mot just den byn såg hon  polisbilar, en på vardera sidan om vägen, och hon kom att cykla mellan dem. I den ena bilen satt polischefen, och han vinkade så glatt, och sa henne att nu ska vi åka igenom byn tillsammans!

Polisbilar eskorterade gruppen
Mitt i byn stannade polischefen, klev ur, tog fram en megafon, och riktade sitt tal till byns samtliga fäder, och så berättade han vem ledaren var, en förtjusande svenska som tar hit turister till vårt vackra land, och så berättade han vad som hänt förra onsdagen!!!

Innan han klev in i bilen igen ropade han ut att poliskåren kan förvisso skydda turisterna, varje onsdag, men det vore enklare om fäderna skötte sina jobb! Fäder är ju inga spermadonatorer här.

De hade aldrig några problem i den byn mer…

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*