39.200:- för den smällen

Nu är turistsäsongen igång på allvar…
Som mest får du köra 80-90 km i timmen på motorvägar, 65 km på vanliga vägar, och mellan 40-45 i bebodda trakter, och de hade nog kört lite fortare. Det sitter bilder på fartkameror utmed vägarna, och där sitter inte en kamera! De sitter där du inte ser dem! Böterna är skyhöga, så se upp! Hinner du ur landet tar de dig i passkontrollen när du återvänder så om det tar tio år.

Just nu är en brittisk turist, se klipp nedan, som bl.a. slagit sin flickvän på en krog, av med 39.200:- men det lär nog inte stanna där, och kvinnan har åkt hem varför han inte häktas.

Man häktar sällan turister utan polisen/ domstolen tar deras pass, och då kommer de ingenstans, och så ska de anmäla sig på polisstationen. Staten slipper betala husrum, och under den tid utredningen pågår får de inte / kan de inte lämna landet. Under högsäsong är det svårt att hitta ett rum under tusen kronor natten…

Många ifrån Europa blir chockade, eftersom de kommer ifrån konsekvenslösa samhällen, och ramlar rakt in i ett konsekvenssamhälle.
-Gör du så där, så gör vi så här!

De upptäcker rätt snart att de blir inte betraktade som riktiga män om de slår kvinnor och det största skälet till motståndet mot kvinnomisshandel är att kvinnan är ”mannens egna barns mor” eller ”hans framtida barns mor” och mamma är Gud här.

Jag har letat i snart tio år efter misshandlade turkcyprioter men hittar inga. Det finns slagna kvinnor uppe i bergen där ljusskygga från fastlandet gömmer sig, enligt min bypolis.

Kaos i England
Om vi svenskar tycker att vi har problem så är det nog ”ingenting” i jämförelse med britterna. Inte minst sociala problem bland ”urbefolkningen” och de festar gärna i de gamla brittiska kolonierna och tror uppenbarligen att man kan slå folk här, kan man inte.

Inga av de bostäder jag har skrivit om ligger i turistområden, och i dem skulle jag inte bo själv ens om jag fick betalt.

Min pool är hyreshusprivat 
Jag bor i en riktig by, och inte i ett holiday home-område ute i ingenstans, och jag bor samman med riktiga människor som går till universitetet eller till jobbet.

Sociala problem finns det inte på långa vägar som i Europa, och ett skäl är en försumbar alkoholkonsumtion och än så länge få som drogar.

SOS Barnbyn tar hand om föräldralösa barn, och jag har aldrig besökt dem men de ska vara okej.

För övrigt är britterna upprörda pga att deras lands andra största bolag har gått i konkurs. Brittisk ståljätte i konkurs – lyckades inte ordna nödlån.

Norrmännen på ön är desto gladare, och har nyligen firat 17 maj!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*