Folk undrar varför jag aldrig är brun

Det beror nog på att jag aldrig solar, aldrig gjort i hela mitt liv, aldrig legat ner i solen på en strand, och när jag säger att jag ska sola handlar det om att vistas utomhus, men i skuggan, och slutligen blir man lite brun även den vägen.

Folk tror ofta att jag är 15-20 år yngre än vad jag är, och det beror nog på att jag saknar rynkor i ansiktet, och dem får man av bl.a. tungmetaller och solande. Däremot borde jag sola, 20 minuter om dagen, för att hålla D-vitaminnivån i schack.

Den tjänst jag just har skapat är stängd 15 juni – 15 september, därför att studioägaren lämnar ön, och åker upp till England och Irland. De flesta jag känner gör det, en av mina väninnor åker till Sibirien, men nu under Covid har vi inte gjort det, kör vi aircon, istället.

Däremot upplever jag en het sommardag som värre i Sverige eftersom folk inte har aircon, knappt i butikerna, fläktar och havsbrisen saknas.

Folk blir lite bruna ändå, man blir det då man går till bilen… Men det finns inga lokalbor som solar, inte vad jag sett, det är turisterna som gör det.

Har du en gammal bil kan du få problem, för de tål inte så mycket värme, och därför är minst 95% av bilarna av nyare slag.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*