Lotstjänsten

Medan du hyr en möblerad lägenhet kan vi lotsa dig och presentera dig för lokala pålitliga mäklare, med ett gott rykte, och under tiden ger banken dig mellan 5-10% ränta beroende på i vilken valuta du vill spara dem i. Du får en egen bankman av oss.

En miljon på banken ger inte sällan 100 000:- i ränta, dra av 50 000:- i hyra, och du har vunnit 50 000:- på att ta det lugnt!

För att få öppna ett konto måste du ha minst ett hyreskontrakt, samt ett intyg från byhövdingen, och lotsen tar dig dit samman med ett speciellt frimärke som inköps först.

Lotstjänsten kostar 11.900:- per vuxen person, och då ser vi till att du får en säker hyresbostad, och en säker mäklare när du är mogen för att studera hus-lägenhetsmarknaden i lugn och ro.

Det är när du vet var du vill bo!
Långt utanför city, nära city men inte mitt i, på andra sidan stan, uppe i bergen…??? Du har hyrt bil många gånger, kikat runt på många objekt, lärt känna ön, olika områden och mäklaren. I Sverige har en mäklare ett specifikt objekt men här säljer alla mäklare samma objekt. Man måste alltså välja mäklare först, och objekt sen.

Du får ett lokalt telefonnummer direkt, internet, vi kikar på försäkringar, presenterar dig för reko biluthyrare, tar dig till banken för att öppna ett  bankkonto, och längre fram får du kontakt med en egen hantverkslots, och har du barn presenterar vi skolorna.

Bilderna föreställer två av hyreshusens gemensamma pool och som är placerad bakom huset där frid råder.

När du köpt en bostad, om du väljer att gör det senare, tipsar vi om en advokat som går igenom köpeavtal, vi visar dig hur du skaffar ett eget el- och vattenabonnemang, hur man importerar ditt husdjur, etc.

Ta med sig sin bil hit, om den inte är mycket speciell, lönar sig i allmänhet inte, men det kan vi utreda. När du väl är på plats har du access till lots även per telefon vardagar.

Lotstjänsten omfattar 15 timmar, och de lär sprida ut sig över ett år, och övrig tid faktureras med 675:-/ timmen.

Förfrågningar sänder du till info@cypernboende.com.