Korttidshyra lägenhet

Om du klickar får du upp en pdf-fil med all information på svenska rörande korttidshyra av fullt utrustade lägenheter, och som innehåller det du behöver från lakan till stekpanna, och de är belägna i LAPTA / LAPIDOS. (Karta)

Korttidshyra – pdf

Området har en egen pool, och på gångavstånd ligger kanske en av öns bästa restauranger ”Silver Rocks” som år efter år brukar ligga etta på Tripadvicer. Dit har du 237 meter!

Silver Rocks har ett eget havsbad samt pool, och det är inte ovanligt att människor kommer 11.00 och går hem framåt kvällen.

Närheten till just Silver Rocks, liksom närheten till mainroad, är ett enormt plus och trots det är det lugnt invid bostadshusen!

Går du längre åt höger på mainroad, Fevzi Cakmak Cd, passerar du en liten barbistro direkt där du kommer ut på mainroad, som serverar frukost, och en bit längre in mot stán finns ett av de bästa allmänna havsbaden på norra sidan.

Ute på mainroad går också minibussarna i skytteltrafik, vifta, de stannar, hoppa ombord och hoppa av där du vill. De kostar från tre lira upp emot åtta om du ska ända in till centrala Girne.

Du behöver bara lära dig att det ska stå LAPTA på dem… så kommer du hem, och du ska be dem släppa av dig, strax före Silver Rocks.

Eller så använder du Taxi.

Är du intresserad av att korttidshyra från en vecka eller mer mejlar du så blir du kontaktad av bolaget.

Vi har också svensktalande lotsar som kan hjälpa dig med hela emigrationspaket om du vill hit för gott senare.

Förfrågningar sänder du till info@cypernboende.com.