Ta inte med dig sexualiseringen!

Vi sexualiserar i princip allt, och det är en av de saker som är enormt skönt att slippa för det sker inte här alls.

Jag hör uttrycket ”I love You!” flera gånger om dagen, och det sägs av vänner, grannar, chaufförer, personal i butiker, servitörer etc som jag har känt länge.

När min 21-åriga grannpojke säger ”I love You!” betyder inte det att han vill ligga med mig eller ens flörtar. Det betyder att han gillar mig skarpt, och trivs med att prata med mig för han anser att jag är vis. Eftersom det är förbjudet att marknadsföra sex i det offentliga rummet är det ingen som skulle tro nått annat heller.

Detsamma gäller också handlarsonen, som bär varorna till bilen, och som avslutar med; ”I love You, Mam!” Han är glad för alla som hjälper honom att öva styrka och service, t.ex.

Du kan få kärleksbetygelser av många, och ge ut dem själv, t.ex. på Alla Hjärtans Dag och det har inte med sex att göra.

Du kommer få se att barnen får kanske 20-100 kramar av vuxna, och delar ut lika många själv, under en enda dag, och med orden ”Seni seviyorum”, som betyder ”Jag älskar dig!” 

Uttrycka kärlek är helt normalt, och betyder inte heller att folk är pedofiler, och ha sex med ett barn gav sist 28 års fängelse så det är ingen som vågar / mentaliteten saknas.

Tillfälligt sex kan man inte skaffa på stán som hos oss som har one night stand.

Man kan köpa eller sälja tillfälligt sex på nightclubs respektive på gigoloklubbarna.

Är du kvinna kan du alltså köpa sex på de sistnämnda, och sälja på nightclubs, och marknadsföring av sex i det offentliga rummet är förbjudet utan hänvisas till anvisad plats så ragga inte på krogen och klä dig inte ursexigt för det räknas lätt som att du försöker marknadsföra sex.

I det läget kan polisen knacka dig i ryggen och be dig marknadsföra och sälja på nightclubs, och folk lär säga till dig på gatorna att du ska gå hem och klä på dig. Detsamma gäller män som får marknadsföra och sälja på gigoloklubbarna, och handeln är kontrollerad, övervakad, laglig, etc.

Kvinnor köper rekordmycket sex – på grund av tidsbrist

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*