Det icke kriminella samhället

Ovan ser vi cykeluthyrningen, 5 pund dygnet, så får du dig en cykel utan lås

Det var en cykelstöld inne i Nicosia för nu nio, tio år sen, och det var två fjortonåringar som låg bakom den. Ansvariga är deras fäder – fäder är alltid ansvariga för söner.

Få som ens låser bilen, och du kan se bilar med motorn igång, förardörren öppen, och ägaren är inne i matbutiken för att handla något man glömt.

Jag hörde talas om en bilstöld för nu sju år sen ute vid flyget. De visade registreringsnumret i media.

Grannen ovan är en av de alla som vakar över sin by…
Inte minst vakar han över mig, han och hans fru sa till mig direkt då jag flyttat in att jag ska säga till dem om det är nått jag behöver hjälp med, eller om jag blir sjuk.

Förr eller senare kommer man att upptäcka i Sverige att det inte går att rulla ett samhälle utan maskulin energi.

Småkillar får tidigt lära sig närvaro och service, de arbetar med att bära ut varor till bilarna, och serva kvinnor, gamla, sjuka – alla fysiskt svagare.

Matbuden servar… och nån handman tar stora fönster för utan service och närvaro funkar ingenting.

När den maskulina energin fungerar mår kvinnor och barn kanon vilket leder till att även männen gör det.

Just nu är det en massa skriverier i Sverige om kvinnomord, och det finns bara en lösning och det är att sluta feminisera männen.

Sluta feminisera pojkar, men även om det skedde i morgon tar det nog minst tre, fyra generationer innan landet är normalt igen.

Inget lås… också hyrd

Just nu är det i princip helt renons på maskulin och feminin energi, och längst ner lägger jag schemat som visar det normala, och hur det blir när energierna slår om, och blir de motsatta, som i Sverige.

Ju mer man feminiserar pojkar desto mer våld kommer man att få, och ju mer man maskuliniserar flickor desto fler känslomässigt avstängda lär man skapa, vilket är en delförklaring till varför barnmisshandeln är outstanding.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*