Ettårs lägenhetskontrakt

Bolaget har lägenheter även på andra centrala ställen, som kan förevisas på plats, och som lämpar sig väl för den som vill flytta hit för gott och alla med tillgång till privat pool.

Hyrorna spänner mellan 290 sterling pund och upp emot 450 sterling per månad och gemensamt för samtlig är att byggfusk, etc saknas helt. De är mycket välbyggda och servas av en hantverkspool. De har alla en hög standard och t.ex, tvättmaskin i lägenheten.

De är smakfullt möblerade och utrustade, innehåller det du behöver dock ej sängkläder, och de är belägna i LAPTA / LAPIDOS. (Karta)

Området i Lapta har en egen pool, och på gångavstånd ligger kanske en av öns bästa restauranger ”Silver Rocks” som år efter år brukar ligga etta på Tripadvicer. Dit har du 237 meter!

Silver Rocks har ett eget havsbad samt pool, och det är inte ovanligt att människor kommer 11.00 och går hem framåt kvällen.

Närheten till just Silver Rocks, liksom närheten till mainroad, är ett enormt plus och trots det är det lugnt invid bostadshusen!

Går du längre åt höger på mainroad, Fevzi Cakmak Cd, passerar du en liten barbistro direkt där du kommer ut på mainroad, som serverar frukost, och en bit längre in mot stán finns ett av de bästa allmänna havsbaden på norra sidan.

Ute på mainroad går också minibussarna i skytteltrafik, vifta, de stannar, hoppa ombord och hoppa av där du vill. De kostar från tre lira upp emot åtta om du ska ända in till centrala Girne.

Du behöver bara lära dig att det ska stå LAPTA på dem… så kommer du hem, och du ska be dem släppa av dig, strax före Silver Rocks. Eller så använder du Taxi.

Man flyttstädar inte riktigt som hos oss
Du beställer en målare som rollar allt vitt, och sist jag gjorde det kostade det 1200:- för en fyrarummare.

Är du intresserad av ettårskontrakt mejlar du så blir du kontaktad, och är du smart börjar du med en, två korttidsveckor.

Vi har också svensktalande lotsar som kan hjälpa dig med hela emigrationspaket om du vill hit för gott senare.

Galleri med bilder ifrån husen i Lapta.  /  Om kontraktskrivning

Förfrågningar sänder du till info@cypernboende.com.